SergiO Busquets

SergiO Busquets és un jugador que no té nivell per al futbol professional. Les seves pèrdues de pilota a 5 metres de la frontal, les seves passades pedrada impossibles de controlar fins i tot per jugadors meravellosos com Iniesta i Xavi, la seva inoperància defensiva malgrat les seva condició física, això són qüestions objectives i objectivables.

El fenomen SergiO és similar al fenomen Guardiola. Al ser català, se li suposa que ha de ser bo. La premsa parla d’ell com si fos Vieira, contaminant a molts barcelonistes sentimentalment permeables a això d’estimar a un noi de la casa. I ho condimenten amb estadístiques manipulades: “40 passades bones i 2 dolentes”, gran estadística. Però el que no indica que de les 40 bones 35 han estat en curt, i només bones perquè els petits del mig del camp si que són bons futbolistes i han controlat correctament les seves castanyes. I el que tampoc indica és que les 2 passades dolentes han generat gols o ocasions clares de gol pels contraris. Que no juguin amb nosaltres, ni amb comentaris ni amb estadístiques manipulades. Busquets és dolent i ho serà sempre. El més greu de tot és que la seva injusta titularitat ha apartat del camp a un dels jugadors més estimats pels membres de Fora Guardiola des de que en un Gamper contra l’Inter demostrés tècnica i físic a parts iguals: Touré Yayà.

SergiO Busquets, ets fill de Guardiola (futbolísticament, ja que biològicament ets fill d’un personatge encara més fosc) i acceptem que això fa que encara et mirem amb més mals ulls. Una cosa no treu l’altre, nosaltres som intransigents, és ben cert. Però SergiO tu ets dolent, molt dolent.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: