Rectificació i disculpes

Segons la sentencia exprés de l’Audiència de Barcelona a la querella per injúries que han rebut els administradors d’aquest bloc que considera que hem atemptat contra l’honor i la integritat moral de dues persones, volem demanar disculpes per les descripcions a dues de les persones que al darrer post consideràvem “personatges nocius pel barcelonisme”.

Volem deixar clar que cap dels 5 redactors habituals d’aquesta web tenia la voluntat d’ofendre a ningú pel seu origen, creença religiosa o orientació sexual i igualment condemnem qualsevol asseveració amb mostres d’intolerància pels esmentats motius.

És per això, que volem retirar dues afirmacions que vam escriure en el seu dia i que han portat a confusió.

En primer lloc, demanem disculpes al sr. Marc Overmars i a la seva família per haver-lo acusat de ludòpata. De la mateixa manera demanem disculpes a totes les persones que pateixen o han patit qualsevol situació personal relacionada amb malalties d’addicció al joc i les apostes, que poden haver-se sentit ofeses amb la nostra afirmació.

En segon lloc, demanem disculpes al sr. Josep Maria Minguella i a la seva família per haver-lo acusat de tenir cara de Bulldog. De la mateixa manera demanem disculpes a totes les persones que tenen Bulldogs o qualsevol altre animal de companyia de similars característiques que es poden haver sentit ofeses per les nostres comparacions que poden portar a l’equívoc de que afirmem que tots els Bulldogs són igual de desagradables que el sr. Josep Maria Minguella.

En tercer lloc, la sentència ens obliga també a no tornar a demanar minuts per a Bojan Krkic sota cap circumstància. Ni quan ell està a la banqueta amb el partit sentenciat i cal reservar a jugadors per un partit decisiu com la tornada de la Champions. Ni quan està jugant, el Barça necessita marcar i se’l canvia mentre hi ha un jugador del top manta com Hleb que segueix sobre el terreny de joc.

Reiterem les nostres disculpes i demanem a les més de 1.500 visites (segons el comptador de wordpress) que el bloc ha rebut des del passat 9 de març que acceptin la rectificació i que consideren retirades les corresponents afirmacions.

Atentament,

Col•lectiu Fora Guardiola

9 Respostes to “Rectificació i disculpes”

 1. Nadal Says:

  sou la bomba!

 2. Bogardista Says:

  Els bogardistes us recolzem i oferim els nostres serveis jurídics per ajudar-vos al que faci falta.

  Per cert com a personatge nociu gairebé us deixeu a Enric Reyna per no saber fer bé la única cosa que havia de fer, que era convocar unes eleccions.

 3. Hanke Says:

  Jo crec que es una broma, però ho heu de dir ja perquè s’us està anant una mica de les mans perquè la gent no ho acaba de pillar.

  En serio, la majoria us seguirem llegint.

 4. Manel Says:

  Vinga va, a qui no l’entengui que s’hi possi fulles. O és que quan al Guasch li obliguen sempre ha estar dient que és broma el que diu per a que la gent no s’ho cregui?

  El que si que es veritat és que amb el nou post heu recuperat el nivell que feia temps que teníeu una mica baix…

 5. Dr. J Says:

  Sou uns cachondus!

  La que heu liat al YOYA, mamons… i lo que m’estic rient avui!

  (primera notícia de que existia aquest bloc, per cert)

 6. joaquim Says:

  Yo es que quisiera saber dónde quedais los del colectivo y tal.

  ¿ Conocéis a Copde ?

 7. Manel Says:

  Jo avui estic en plan consells. Si responeu als comentaris també la gent participarà més. Ho dic per què al tema aquest dels personatges nocius no hi ha massa participació.

 8. Lenny Says:

  Apreciats senyors foraguardiolistas,

  El seu post va ser retirat per:

  1. La gent, com no us coneix, no sap si es broma o no.

  2. La majoria va estar en contra de publicar un post que ja feia dias estava penjat en un altre blog.

  3. L´acusació de dopatge d´en Pep Guardiola podria portar problemas legals per exemple per calumnies. No ho sabem, ni idea, però no es questio d´arriesgar amb aquestes coses.

  4. Ara que veig que efectivament era broma, chapeau.

  I discuplas, sinceras, per la part que em toca.

 9. lluis Says:

  No m´ho puc creure.us he descobert i estic encantat. Sóc wogardista, Vangalista i antiguardiola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: