Boicot al Banc de Sabadell

Guardiola, avui el Banc de Sabadell...demà potser el Condis

Guardiola, avui el Banc de Sabadell...demà potser el Condis


La comissió d’incidència del col·lectiu Fora Guardiola vol fer una crida a tot el Barcelonisme en general i a la ciutadania de Catalunya en particular. Arrel de l’inadmissible campanya apologètica del Guardiolisme duta a terme pel Banc de Sabadell, instem al boicot permanent de tots els productes de l’entitat financera vallesana.

Descrivim els passos que s’han de donar en cas que sigueu clients del Banc de Sabadell

1. En cas que hi tingueu compte corrent: Domicilieu inmediatament el vostre compte a qualsevol altre entitat, per exemple a Bancaja.

2. En cas que tingueu un pla de pensions, pla d’estalvi o similars: Cancel·leu-lo. Es cert que les penalitzacions poden ser elevades, però és el petit preu per conservar la dignitat.

3. En cas que hi tingueu la vostra hipoteca: Deixeu de pagar les lletres. Quan us arribi una reclamació o avís d’embargament declareu que per principis ètics us negueu a pagar a una entitat que utilitza públicament la imatge de Josep Guardiola. La comissió jurídica del col·lectiu està buscant alguna llei estatal o comunitària que empari als antiguardiolistes, com les de defensa a les minories (culturals, ètniques o religioses) o de protecció a espècies animals en perill d’extinció. No us preocupeu, les trobarem, i podreu viure feliçment sense haver de tornar a pagar l’hipoteca.

4.- En tots els casos anteriors (també vàlid per a no clients del Banc de Sabadell): Sol·liciteu un Compte Expansió. I exigiu que us vingui Guardiola a explicar el pla en persona. En cas que no vingui, denuncieu-los a la fiscalia per publicitat enganyosa. Compte però, en cas que es presentés l’entrenador del Barça, vigileu amb la cartera i no hi porteu les criatures. En cas que Guardiola vagi acompanyat de Josep Maria Orobitg avorteu l’operació i fugiu immediatament. El vostre acte de protesta haurà quedat clar, però des del col·lectiu vetllem per la vostra seguretat i no volem tenir baixes a les malmeses files antiguardiolistes.

Que es pensaven aquests del Banc de Sabadell, que us quedaríeu de braços plegats?

Una resposta to “Boicot al Banc de Sabadell”

  1. dtbhww Says:

    3SNIw7 hvpqgneffehm, [url=http://cuhypjxykkcm.com/]cuhypjxykkcm[/url], [link=http://fknvzjrkkvdz.com/]fknvzjrkkvdz[/link], http://yjpwlqgftxmp.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: