Grup Antiguardiolista d’Assalt a Inda

Inda, el Jan Palach de l'antiguardiolisme

Inda, el Jan Palach de l'antiguardiolisme

L’Assemblea General del Col•lectiu Fora Guardiola a la vista dels fets esdevinguts posteriorment al pasat 19 de setembre dia en que el FC Barcelona va disputar un partit a Madrid contra el Patético de Madrid, vol manifestar:

– Compartim plenament les paraules del director del diari esportiu Marca en qualificar a Guardiola de feixista.

– Compartim plenament les paraules del director del diari esportiu Marca en afirmar que qualsevol perjudici físic, mental o material que pugui patir la seva persona a partir d’ara és responsabilitat única i exclusivament del sr. José Guardiola Sala.

– Les properes setmanes es concretarà la fundació, ensinistrament i operativització del Grup Antiguardiolista d’Assalt a Inda, el GAAI. L’objectiu únic d’aquest organisme -format per un selecte grup d’antiguardiolistes d’elit- serà la de perpetrar actes violents sobre la persona del sr. Eduardo Inda i produir la màxima devastació al seu entorn personal i professional.

– La conseqüència inexorable de les accions dutes a terme pel GAAI serà la responsabilitat penal subsidiària del sr. José Guardiola que s’afrontarà a dures penes de presó i, el que és més important, a la inhabilitació professional.

-Agraïm el sacrifici del sr Eduardo Inda per la causa antiguardiolista i l’animem a que, fins que arribi el dia de la intervenció final del GAAI, continuï la seva tasca vertebradora del periodisme esportiu marcada pel rigor i l’objectivitat.

Una resposta to “Grup Antiguardiolista d’Assalt a Inda”

  1. penya bogarde de premià de mar Says:

    ja som aqui i us estimem molt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: