No entenem el debat sobre la renovació de Márquez

Ui quines pintes...Fora Márquez i fora Laporta

quines pintes...Fora Márquez i fora Laporta

Perquè hi ha un debat entre el barcelonisme sobre la renovació de Márquez? És que no és evident que aquest senyor és ja un exfutbolista?És que a algú “en su sano juicio” seria capaç de proposar que es repesqués a Ronaldinho o a Deco? Oi que no? Doncs perquè hi ha qui insisteix en renovar Márquez? Tant dolent és Txiki que és incapaç de trobar un jugador en actiu millor i que pugui jugar champions?

Més enllà de l’afició cap a la cultura mexicana que va portar a Guardiola a retirar-se a un club anomenat Dorados de Sinaola (Zidane es va retirar al Madrid, Rijkaard aixecant una Champions amb l’Ajax, Baresi i Maldini amb el Milan, Cantona amb el Manchester i Guardiola amb el totpoderòs Dorados de Sinaola), no entenem els motius per a que un dels grans culpables de les dues temporades lamentables que van tancar l’època Rijkaard renovi. Márquez ha de ser acomiadat com es mereix, com va passar amb Thiago Motta, escridassat i humiliat per la sobirana afició del Camp Nou.

No a la renovació de Márquez. Dimissió de tots aquells que la proposen.

8 Respostes to “No entenem el debat sobre la renovació de Márquez”

  1. noatot Says:

    per una vengada l’encerteu.

  2. crestes Says:

    Ens hem quedat sense idees?
    va home,que sino la gent que te un sentit del humor “intel.ligent” i es creuen superior als altres no podran riure amb vosaltres i de la gent que s’ofen….
    feu-ho ni que sigui per ells…
    xDD

  3. Arreglalo Bin Laden Says:

    Saben quien era el mejor musico del mundo en los años 50/60?
    Augusto Algueró hijo….. El único capaz de tocar la obertura de Carmen con su pito……

  4. df Says:

    Oportunistas

  5. Senyor Merdevalista Says:

    Cert és que en Márquez està per regalar-lo, però mentre l’equip d’en Rijkaard va funcionar aquest home va rendir de meravella. Les lesions no l’han respectat i ell no ha sabut mantenir el cap allà on li paguen. Per tant, gràcies pels teus serveis, Rafa, però busca’t equip. La renovació, realment, és una bona patinada.

    Ara bé, DE SOBIRANA AFICIÓ, RES. Dóna vergonya veure com a l’estadi, gegantí com és, de tota la vida els aficionats dels equips visitants se senten més que els propis. AFICIÓ LAMENTABLE, ÉS EL QUE ÉS. Per anar al camp a cridar als jugadors, que ho facin davant la tele. Al camp s’ha d’anar a animar. Afortunadament, desde fa un temps es veu com hi ha molta més gent disposada a animar que a remugar.

    I això darrer em porta a afegir una cosa més: vergonya dóna també com encara es manté un blog amb aquest ànim veient el què en Guardiola està fent al i pel Barça. Si vostès són culers de veritat, cosa que dubto, farien bé a parar-se a pensar un moment i a reflexionar sobre el que estan dient.

    VISCA EL BARÇA!!!

  6. Xavi Says:

    Si us plau, com es pot ser tan cínic i tan hipòcrita com per fer un blog criticant la gestió de Guardiola com a entrenador del Barça. Sabies que en Guardiola, tal i com el critiques ha portat al Barça a la glòria guanyant 6 títols? I mes que això, en Guardiola ha fet de la humilitat i el treball la seva filosofia… i no puc dir el mateix de tu que el últim post es del 4 de novembre, estant a mitjans de gener…

  7. COLOMAX Says:

    Per ser un putu killo madrilenyu escrius bastant bé en català.

  8. esPERserPANOLI Says:

    em… em sap greu noi pero no t’entenc ets madridista? si ets madridista no m’extranya que vulguis que facin fora el guardiola xq és molt bo fent d’entrenador.
    Visca el barça i visca GUARDIOLA!!

Deixa un comentari