Sergio Ramos: Guardiolista del mes

Sergia Ramas, analfabet, anticatalanista i guardiolista

Sergia Ramas, analfabet, anticatalanista i guardiolista

El passat mes de setembre el guardó al Guardiolista del mes va ser per Ujfalusi. El premi, otorgat a aquella persona del món del futbol que en els seus actes hagi transmés els valors idiològics del guardiolisme (antibarcelonisme, anticatalanisme, culte a la personalitat, passió pel coaching personal, etc), s’hauria de fer públic al final de cada mes, però el col·lectiu Fora Guardiola, amb la seva clarivident lucidesa no te cap mena de dubte que no hi haurà ningú capaç de superar la proguardiolitrófica actitud de Sergia Ramas a la roda de premsa prèvia al partit que la Selecció Enemiga (La Rioja) va disputar contra la selecció de bàsquet de Lituania.

Sergia Ramas, un dels fundadors -juntament amb Sergio Busquets i Sergio García- de l’Asociación Nacional de Promoción Cultural del Analfabetismo, va menysprear la Pàtria Catalana amb la connivència i complicitat de Gerardo Piqueras Bernabeu , quan aquest darrer va contestar una pregunta en català. L’anticatalanisme és un dels valors genuïnament associaciats al guardiolisme i, conseqüentment, el premi ha de ser pel juagor andalús.

4 Respostes to “Sergio Ramos: Guardiolista del mes”

  1. junta de la penya bogarde Says:

    ens sumem a la campanya de boicot al banc de sabadell
    visiteu-nos

  2. junta de la penya bogarde Says:

    ei. us admirem i tenim moltes coses per parlar, som seguidors del tito vilanova i no volem el Guardiola i ternim una trama al descobert molt forta sobre el tema de la publicitat a les samarretes.

    visiteu el nostre blog!

  3. junta de la penya bogarde Says:

    estem indignats per tot el que fa guardiola amb l’afer de Qatar i demanem que en Tito Vilanova faci el relleu a la banqueta.

    Mireu com està el pati al nostre blog…

  4. Laureano Says:

    No poneis toda la carne en el asador. ¿porque tan pocas referencias a su probado dopin? ¿su dudoso gusto estetico? ¿su miccion perfumada?
    ¿porque no denunciais que se NEGO a viajar en autobus, faltando al respeto a 40 millones de españoles? ¿sus posturitas?

    Empiezo a pensar que no sois los mas indicados para sacar a la luz toda la verdad sobre este mentiroso del futbol. La sociedad esta ciega ante la farsa de guardiolona. Soy cule pero desprecio cada partido, cada titulo que gana mi club desde que el posturitas es entrenador. Prefiero tener un equipo menor pero comandado por un hombre honesto.

Deixa un comentari